Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/LayoutComponents/Shared/LastUpdatedDate.cshtml)

Find prisen på din kaskoforsikring her

På Bilforsikring-pris.dk finder du nemt og hurtigt priser på de billigste kaskoforsikringer. Du skal blot indtaste dine behov en enkelt gang, og så får du tilbudt 3 tilbud fra de forskellige forsikringsselskaber. Det er både gratis og uforpligtende. Til gengæld får du det bedste overblik over priserne på kaskoforsikringer her:

Hvad får du for prisen på din kaskoforsikring?

Når du køber en kaskoforsikring, så får du den ekstra dækning, som den lovpligtige ansvarsforsikring ikke giver dig. Ansvarsforsikringen dækker de skader, som du i din bil kan påføre andre bilister og deres biler. Det kan f.eks. ske, når du får bulet en anden bilists bil, mens du parkerer, eller hvis du er indblandet i et færdselsuheld. Selvom ansvarsforsikringen er lovpligtig, så dækker den desværre ikke dig selv som bilist. Her skal du have fat i en kaskoforsikring, og du kan derfor lige så godt kigge nærmere på prisen med det samme. Der kan nemlig være mange penge, at spare, hvis først du finder den kaskoforsikring, der passer bedst til dig og dine behov som bilist.

Når du har besluttet dig for at udvide din bilforsikring med en kaskoforsikring, så skal du holde øje med hvilken form for kaskoforsikring du kigger efter og ikke mindst hvilken form for kaskoforsikring du bliver tilbudt. Det er derfor vigtigt, at du læser det med småt, inden at du siger ja til prisen for din kaskoforsikring. Hos nogle forsikringsselskaber er glasdækning f.eks. inkluderet i prisen på din kaskoforsikring, men dette gælder ikke alle selskaber. Glasdækningen forsikrer dine bilruder fuldt ud, hvis skaden i din bilrude kan ordnes uden at ruden skal skiftes ud. Er skaden derimod så stor, at din bilrude skal skiftes ud, så må du selv til pengepungen og betale for selvrisikoen, for at dit forsikringsselskab dækker resten.

Med prisen på din kaskoforsikring får du bl.a. dækket de skader, som du ikke lige umiddelbart kan forudsige. Dette kan f.eks. være skader på din bil, som du får i et trafikuheld, tyveri (f.eks. af din nummerplade), brand eller lignende uforudsigelige hændelser. Du er dog ikke selv, som bilist, dækket af prisen på din kaskoforsikring - uanset hvor høj denne er. Dertil skal du nemlig tilkøbe en førerdækning, som kan dække varige mén, tabt arbejdsevne og eventuelle tandskader. Når du kigger på prisen på din kaskoforsikring kan du dog som regel regne med, at en retshjælpsforsikring er inkluderet i prisen. Dette gør sig dog ikke gældende hos alle selskaber, og det anbefales derfor, at du læser det med småt, for ikke at blive snydt.

Hvad påvirker prisen på din kaskoforsikring?

Først og fremmest påvirkes prisen på din kaskoforsikring af størrelsen på din selvrisiko og forsikringspræmie. Selvrisikoen er den pris, som du skal betale for at få dit forsikringsselskab til at dække en skade. Forsikringspræmien er derimod den pris, som du betaler for at have din kaskoforsikring. Denne betales som regel årligt, og dette kan både gøres automatisk eller manuelt.

Din erfaring som bilist påvirker prisen på din kaskoforsikring, fordi din erfaring bag rattet på en bil siger noget om risikoen for at få skader. Alle forsikringsselskaber laver nemlig en risikovurdering for hver enkelt bilist, som ønsker at få oplyst prisen på f.eks. en kaskoforsikring. Har du kørt bil i mange år og kan du f.eks. bevise, at du er en god og sikker bilist ved at du har statussen som elitebilist, så kan du med stor sandsynlighed få sat prisen på din kaskoforsikring ned, hvis du blot fortæller dit forsikringsselskab dette.

Din bil har indflydelse på prisen på din kaskoforsikring, fordi en stor og ny bil f.eks. er dyrere at forsikre end en lille og brugt bil. Skellet mellem en stor og lille bil går som regel ved 75 HK (hestekræfter). Er din bil så brugt, at det ikke kan betale sig at reparere på og har diverse buler tværtimod lidt charme, når de sidder på din gamle bil, så kan du med fordel spare kaskoforsikringen væk. Skulle du så (uden en kaskoforsikring) få en større skade, kan du stadig have sparet penge ved selv at køre den på værkstedet uden at have en kaskoforsikring til den.