Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/LayoutComponents/Shared/LastUpdatedDate.cshtml)

Få en billig kaskoforsikring her

Find nemt og hurtigt den billigste kaskoforsikring på Bilforsikring-pris.dk. Indtast dine behov en gang og få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din nye billige kaskoforsikring. Du får et overskueligt overblik over priserne fra de forskellige forsikringsselskaber og vælger selv hvilken én du vil have.

Hvad er en billig kaskoforsikring?

En kaskoforsikring er en type forsikring, som dækker din bil, hvis den skulle få skader. Det er den type bilforsikring, som flest danskere har foruden den lovpligtige ansvarsforsikring. Ansvarsforsikringen dækker skader, som du kan pådrage andre bilister og deres biler. Du er derfor ikke selv dækket ved blot at have den lovpligtige ansvarsforsikring. Når du køber en billig kaskoforsikring er ansvarsforsikringen som regel inkluderet, og du slår derfor to fluer med et smæk ved at anskaffe dig en billig kaskoforsikring.

En billig kaskoforsikring defineres som den kaskoforsikring, hvor du betaler den årligt laveste forsikringspræmie. Forsikringspræmien er nemlig den pris, som du betaler for at have din billige kaskoforsikring. Størrelsen på din billige kaskoforsikrings forsikringspræmie afhænger til en vis grad af størrelsen på din selvrisiko. Selvrisikoen er den andel, som du betaler, hvis du vælger at benytte dig af din billige kaskoforsikring. Dækker dit forsikringsselskab f.eks. 80% af reparationen, så skal du selv betale de sidste 20%, som udgør størrelsen på din selvrisiko. Du kan til en vis grad selv bestemme størrelserne på din forsikringspræmie og selvrisiko, men det anbefales, at du altid har din økonomi i baghovedet, så en eventuel høj selvrisiko ikke ødelægger din økonomi.

Hos nogle forsikringsselskaber får du en glasdækning inkluderet i din billige kaskoforsikring. Dette gælder dog som sagt ikke hos alle forsikringsselskaber, og det anbefales derfor, at du selv tjekker efter hos hvert enkelt forsikringsselskab, som du overvejer at have. På den måde undgår du at blive snydt for en glasdækning eller at være dækket for mere end du har lyst til eller brug for. Glasdækningen forsikrer dig fuldt ud mod skader, som kan repareres uden at bilruden skiftes ud. Er skaden derimod så stor, at bilruden skal skiftes ud med en ny, så skal du selv betale for selvrisikoen, for at dit forsikringsselskab dækker resten af udskiftningen. Dette fungerer dermed ligesom med så mange andre typer forsikringer.

Sådan finder du en billig kaskoforsikring

Det kan virke uoverskueligt og svært, at skulle finde en kaskoforsikring, og ikke mindst at skulle finde en billig kaskoforsikring midt i junglen af forskellige bilforsikringer, tilbud og salgstaler fra diverse forsikringsselskaber. Du skal dog ikke bekymre dig om alle disse ting, hvis du blot benytter dig af online sammenligningstjenester, såsom Bilforsikring-pris.dk. Når du går online for at finde en billig kaskoforsikring, så får du nemlig det bedste og mest nutidige overblik over de forskellige billige kaskoforsikringer. Dette er f.eks. meget modsætningsvis, hvis du indsamlede brochurer fra de forskellige forsikringsselskaber og så sammenlignede bilforsikringer på denne måde.

Hos nogle forsikringsselskaber får du rabatter, hvis du f.eks. samler alle dine forsikringer og lignende aktiviteter hos dem. Dette gør dig nemlig til totalkunde, og du kan på den måde forhandle dig til bedre og billigere priser, og dermed måske få en billigere kaskoforsikring end den du havde i forvejen. Ved at samle alle dine forsikringer hos et forsikringsselskab, så får du også et bedre overblik over hvilke bilforsikringer du har og hvilke du ikke har, og muligvis finder du også ud af hvilke du burde have og ikke burde have. Der kan derfor være mange penge at spare ved samle dine forsikringer hos et forsikringsselskab.

Har du ydermere kørt bil i mange år og gjort det uden at få skader, så kan du bruge dette, som et godt es på hånden, når du vil forhandle dig frem til en billig kaskoforsikring med dit forsikringsselskab eller kommende forsikringsselskab. For uden skader er du i forsikringsselskabets øjne en bedre kunde, fordi de ikke skal udbetale penge i tide og utide til diverse reparationer. En status som elitebilist kan derfor også give dig en billigere kaskoforsikring hos nogle forsikringsselskaber. Det er dog ikke alle selskaber, som har denne ordning, og vilkårene for ordningen er også forskellige fra selskab til selskab. Tjek derfor selv op på det hos hvert enkelt forsikringsselskab.