Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/LayoutComponents/Shared/LastUpdatedDate.cshtml)

Beregn din bilforsikring

På Bilforsikring-pris.dk kan du nemt og hurtigt beregne bilforsikringer online. Indtast dine behov en enkelt gang og få gratis 3 tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Det er helt uforpligtende, og du får det bedste overblik over hvor meget du kan spare.

Det kan virke svært og uoverskueligt, at skulle beregne sin bilforsikring. Der er mange tal at holde styr på, og hvordan er det nu lige, at man får udregnet prisen for sin bilforsikring, så man rent faktisk kan sammenligne bilforsikring med andre bilforsikringer. Først og fremmest bør du være opmærksom på, at de bilforsikringer, som du sammenligner også er ens. Det vil sige, at de har de samme vilkår og indebærer de samme dækninger. På denne måde får du den bedste opfattelse af hvilken bilforsikring, der er den billigste bilforsikring.

Det anbefales, at gøre brug af en bilforsikring beregner, såsom Bilforsikring-pris.dk, som hjælper dig med at udregne din bilforsikring online. Ved at beregne din bilforsikring online får du altid den mest præcise og mest opdaterede udregning af hvad prisen på din bilforsikring vil komme til at blive. Du skal blot indtaste dine behov som bilist og så får du nemt og gratis 3 uforpligtende tilbud på beregninger af din kommende bilforsikring.

Når du ønsker, at sammenligne bilforsikringer, så bør du være bevidst om hvilke behov du har som bilist. Er din bil f.eks. af en ældre dato og kan det derfor ikke betale sig, at reparere på den, hvis den skulle få mindre skader, så kan du med fordel spare din kaskoforsikring væk. Kaskoforsikringen dækker nemlig de skader, som din egen bil kan få. Ansvarsforsikringen er derimod lovpligtig i Danmark, så denne kan du ikke undgå. Den dækker nemlig skader, som du som bilist kan påføre andre bilister og deres biler i trafikken.

Beregn prisen på din bilforsikring - 6 gode råd:

Når du beregner din bilforsikring, så bør du være opmærksom på en række faktorer, som påvirker prisen på din udregning af din bilforsikring. Der er i alt tale om 6 forskellige faktorer, som du kan læse mere om her:

Selvrisiko og forsikringspræmie

En selvrisiko er den pris, som du betaler, hvis du ønsker, at dit forsikringsselskab skal dække en skade. Denne skade kan både være én, som du har forvoldt andre bilister og/eller deres biler, og det kan være skader, som din egen bil har pådraget sig. Når du beregner prisen på din bilforsikring, så bør du også udregne hvor meget du vil betale for din bilforsikring. Denne pris kaldes for forsikringspræmien, og betales som regel årligt. Vælger du en lav forsikringspræmie, så bør du lægge penge til side engang imellem for at være sikker på, at en eventuel pludselig selvrisiko ikke ødelægger hele din økonomi. Udregn din bilforsikring og find den bedste løsning til lige netop dig og dit budget.

Anciennitet

Din anciennitet som bilist har meget at sige om hvilken pris du kan få, f.eks. når du beregner bilforsikringer online. Har du kørt bil i mange år uden at få skader, og har du vel at mærke betalt din bilforsikring til tiden, så kan du opnå en status som giver dig en bilforsikring til elitebilister. Elitebilistordningen findes hos de fleste forsikringsselskaber, og fungerer som en flertrinnet rangstige, hvor du langsomt arbejder dig op af for hvert år du kører skadefrit og er en god betaler. Når du opnår statussen som elitebilist kan du få goder såsom en billig bilforsikring, en lavere selvrisiko, ekstra dækninger på din bilforsikring samt en selvrisiko og forsikringspræmie, som ikke stiger, selvom du anmelder eventuelle skader. Beregn din bilforsikring online og find ud af om du har anciennitet nok til at blive elitebilist.

Din bil

Størrelsen og alderen på din bil har meget at sige, når du bruger en bilforsikring beregner. Størrelsen siger nemlig noget om hvor stærkt du har mulighed for at køre, og dermed også om du f.eks. i højere grad kan køre galt under meget høj fart på f.eks. motorvejen. En lille bil karakteriseres som regel som én med 75 HK (hestekræfter) eller derunder. Når du beregner din bilforsikring og har en meget gammel bil, så bør du overveje, om du kan undvære kaskoforsikringen og dermed spare penge. Det kan nemlig ikke altid betale sig, at have en forsikring til at dække en gammel bil, hvis du kan udbedre skaderne selv. Du skal i så fald selv betale for udbedringen hos dit lokale autoværksted, men du risikerer så f.eks. heller ikke, at stige i pris hos dit forsikringsselskab, fordi de ikke ved noget om skaden.

Din bopæl

Din bopæl siger meget om hvordan din bilforsikring beregnes. Bor du f.eks. i et meget trafikeret område, hvor risikoen for at få buler, indbrud eller lignende skader er meget høj, så vil din bilforsikring udregnes til at blive dyrere. Kan du derimod dokumentere, at din bil f.eks. holder sikkert parkeret i en carport eller garage, så kan du muligvis få nedbragt prisen på din bilforsikring en smule, fordi dit forsikringsselskab kan se, at du passer godt på din bil og f.eks. undgår buler fra store hagl eller nedfaldne grene fra diverse storme.

Din forsikringsdækning

Ved at finde ud af hvilke behov du har som bilist, kan du spare rigtig mange penge. Beregn bilforsikring online og bliv klogere på, om du reelt set kun har brug for en ansvarsforsikring eller om en kaskoforsikring med (som regel) tilhørende glasdækning også kunne være relevant for dig og din bil.

Opnå samlerabat

De fleste forsikringsselskaber kan tilbyde dig en form for mængderabat, hvis du samler alle dine forsikringer hos ét forsikringsselskab. Beregn bilforsikring online og så finder du måske ud af, at din kommende bilforsikring er billigere hos et andet forsikringsselskab. Det kan f.eks. være hos det selskab, hvor du allerede har din indboforsikring og din husforsikring. Når du samler dine forsikringer hos ét forsikringsselskab, så kan du også nemmere forhandle med det pågældende forsikringsselskab, hvis du f.eks. har beregnet dig frem til, at din nuværende bilforsikring er blevet billigere hos et andet forsikringsselskab.