Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/LayoutComponents/Shared/LastUpdatedDate.cshtml)

Find den bedste bilforsikring 

På Bilforsikring-pris.dk kan du nemt og hurtigt finde den bedste bilforsikring. Du skal blot indtaste dine behov en enkelt gang, og så får du 3 gode tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Helt gratis og uforpligtende får du det bedste overblik over de billigste og bedste bilforsikringer.

Hvad er den bedste bilforsikring?

Mange bilister spørger sig selv hvad den bedste bilforsikringer er, og om den overhovedet findes. Dertil kan vi svare, at den findes, hvis bare man lægger en lille smule arbejde i at finde den og tilpasse den ens egne behov. For hvad definerer egentlig en god bilforsikring? Den bedste bilforsikring er en bilforsikring, som er skræddersyet til dig, din bil og dine behov som bilist. Derfor er den bedste bilforsikring også en billig bilforsikring, fordi den ved at være skræddersyet til dig og dine behov også medfører, at du undgår at betale for forsikringer, som du ikke bruger. Du undgår også at være forsikret for lidt.

Den bedste bilforsikring til din nabo, dit familiemedlem eller din kollega er langt fra nødvendigvis den bedste bilforsikring til dig. Dette skyldes, at en bilforsikrings pris udregnes ud fra 6 forskellige faktorer, som samlet set gør hver eneste bilist unik. Blandt de 6 faktorer kan bl.a. nævnes din bils alder og størrelse. Har du f.eks. en meget gammel bil, som det ikke længere kan betale sig at reparere på, så kan du f.eks. spare kaskoforsikringen væk. Denne type bilforsikring er ellers den mest normale at have foruden den lovpligtige ansvarsforsikring. Men har du ikke brug for denne, så kan du få en bedre bilforsikring ved at spare den væk.

Den bedste bilforsikring kan du også opnå ved at køre skadefrit i mange år samtidig med at du selvfølgelig betaler dine regninger til bilforsikringen (forsikringspræmien) til tiden. På denne måde opnår du nemlig statussen som elitebilist hos langt de fleste forsikringsselskaber. Statussen som elitebilist medfører forskellige bonusser og fordele hos de forskellige forsikringsselskaber, og det anbefales derfor, at du selv tjekker efter hvad fordelene er hos lige netop dit forsikringsselskab. Blandt nogle af fordelene kan dog bl.a. nævnes, at du får en billigere bilforsikring, en lavere selvrisiko, ekstra dækninger samt en selvrisiko og forsikringspræmie, som ikke stiger hvis du anmelder eventuelle skader. Du kan rettere sagt få en bedre bilforsikring ved at være en god bilist.

Er den billigste bilforsikring lig med den bedste bilforsikring?

For at en bilforsikring skal være den bedste og den billigste bilforsikring for lige netop dig, så er det meget vigtigt at du læser det med småt. Din bilforsikring vil f.eks. aldrig blive den billigste for dig, hvis du er forsikret mere eller mindre end du har behov og brug for. Er du f.eks. forsikret for meget, så betaler du i sidste ende for bilforsikringer, som du ikke bruger. Derimod kan det også blive dyrt for dig, hvis du er forsikret for lidt. Har du f.eks. kun den lovpligtige ansvarsforsikring, og dermed ingen kaskoforsikring, så vil du selv skulle udbedre skader på din egen bil, hvilket kan komme til at koste dig mange penge afhængigt af skadens størrelse og udbedringens omfang.

Ved at læse det med småt kan du f.eks. også finde ud af om din kaskoforsikring indebærer en glasdækning. Nogle kaskoforsikringer hos nogle forsikringsselskaber indebærer nemlig en glasdækning. Glasdækningen dækker fuldt ud de skader på dine bilruder, som kan repareres uden at ruden skiftes ud. Skal bilruden derimod dette, så må du selv til pengepungen og betale for glasdækningens selvrisiko. Har du dog slet ikke nogen glasdækning eller kaskoforsikring, så kan den gode bilforsikring pludselig ikke længere være den billigste bilforsikring, fordi du i så fald må betale hele reparationen selv.

Det anbefales, at du ikke sætter din bilforsikring til at blive betalt automatisk. For gør du dette kan du nemt glemme at tjekke den efter i sømmene mindst en gang om året. For ligesom du som bilist og din bil ændrer sig i løbet af et år, så kan priserne og vilkårene på din bilforsikring også nå at ændre sig meget på et år. Derfor kan du risikere, at den bedste bilforsikring for dig sidste år ikke længere er den bedste bilforsikring for dig i år.