Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/LayoutComponents/Shared/LastUpdatedDate.cshtml)

Billig ansvarsforsikring

Find en billig ansvarsforsikring på Bilforsikring-pris.dk. Det er både nemt og hurtigt. Du indtaster blot dine behov en enkelt gang, og så får du gratis og uforpligtende 3 billige tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Bilforsikring-pris.dk giver dig det bedste overblik over de billigste ansvarsforsikringer lige her.

Hvad er en billig ansvarsforsikring?

En billig ansvarsforsikring defineres ud fra, at det er den med den laveste årlige forsikringspræmie. Forsikringspræmien er den pris, som du betaler for at have din ansvarsforsikring, og den betales som regel årligt. Du kan til en vis grad selv bestemme prisen på din ansvarsforsikring, fordi størrelsen på din forsikringspræmie til en vis grad hænger sammen med din selvrisiko. Som tommelfingerregel er selvrisikoen nemlig høj, hvis din forsikringspræmie er lav - og omvendt.

Du kan vælge, at have en høj selvrisiko med en lav forsikringspræmie, og på den måde have en billig ansvarsforsikring. Hertil anbefales det dog, at du lægger penge til siden til hvis du skulle få brug for din ansvarsforsikring. I så fald skal du nemlig selv betale for selvrisikoen, som i dette tilfælde vil være høj, fordi du har valgt en lav forsikringspræmie. Næsten uanset din økonomiske situation vil en høj selvrisiko kunne slå benene væk under dig. Men du kan som sagt være forberedt på dette ved at lægge penge til siden, hvilket er muligt for dig, nu hvor du har en billig ansvarsforsikring med en lav forsikringspræmie.

Men er billig lig med bedst? vil de fleste så nok spørge. Mange bilister søger også hjælp eller gode råd og anbefalinger fra venner, familie og kollegaer. Disse råd og anbefalinger kan du dog ikke bruge fuldt ud. Dette skyldes, at hver enkel bilist og bil danner en unik kombination, som definerer hvordan prisen kommer til at blive på din billige bilforsikring. Din nabos billige ansvarsforsikring er derfor ikke nødvendigvis en billig ansvarsforsikring for dig og din bil. Prisen på en billig ansvarsforsikring afhænger nemlig bl.a. af hvem du er som bilist, din bil, bopæl og forbrug. Det anbefales derfor, at du selv tjekker hvad prisen for lige netop din ansvarsforsikring vil blive.

Sådan finder du en billig ansvarsforsikring

Når du skal finde en billig ansvarsforsikring, så er der flere måder du kan angribe sagen på. Først og fremmest kan du kontakte de forskellige forsikringsselskaber ved at ringe dem op eller sende dem en e-mail, og dermed spørge dem hvad de kan tilbyde dig af forskellige ansvarsforsikring priser og forsikringer. Denne fremgangsmåde er langsom og trættende, og du kan hurtigt risikere at miste overblikket over forsikringsselskaber, billige ansvarsforsikringer, priser, vilkår, betingelser og hvad man ellers skal holde styr på.

Ved at bruge online sammenligningstjenester får du et nemt og overskueligt overblik over de forskellige tilbud fra de forskellige forsikringsselskaber. Efter at have indtastet dine behov en enkelt gang bliver du kontaktet af de forskellige forsikringsselskaber, og du får her muligheden for at høre om deres forskellige tilbud. Der er ingen krav om, at du siger ja til tilbuddene, og det koster ej heller noget at blive ringet op. Tværtimod får du også muligheden for f.eks. at forhøre dig om mulighederne for en samlerabat. De fleste danske bilister ligger også inde med f.eks. en indboforsikring, husforsikring og muligvis også en ulykkesforsikring. Ved at samle disse forsikringer hos ét forsikringsselskab kan du forhandle dig til en bedre pris, og samtidig få et bedre overblik over hvilke forsikringer du har, hvilke forsikringer du ikke har og hvilke forsikringer du måske burde have.

Har du mulighed for frit at vælge hvilken bil, du ønsker at dække med en billig ansvarsforsikring, så kan også få en billigere ansvarsforsikring ved at vælge den rigtige bil at forsikre. Det er nemlig billigere at forsikre en gammel eller lille bil, end det er at forsikre en stor og ny bil. Skellet mellem en stor og en lille bil går som regel ved 75 HK (hestekræfter), og fortæller bl.a. forsikringsselskaberne noget om hvor høj fart du har mulighed for at komme op på og sikkerheden i din bil (f.eks. automatisk bremsesystem, som findes i nogle nye biler). Det kan derfor betale sig, at købe en lille bil, hvis du vil spare penge på din ansvarsforsikring.